Info om Anna och Blixen

Jag heter då Anna Johansson och jag är 13 år gammal, blir 14 i november. Jag bor på en gård i Västmanland med min familj, vår hund, våra hönor och tuppar och min och min systers ponny. Jag tillbringar största delen av min tid i stallet med min underbara ponny Blixen, men även med kompisar, bakom kameran eller bakom bloggen.
'
Jag vet inte riktigt hur man kan beskriva mig med ord, men jag är väl en väldigt glad, busig och målmedveten tjej som har stora mål och planer i livet. I framtiden skulle jag gärna vilja hoppa dom allra högsta klasserna som går på TV, men det är väl allas dröm? ;)
Blixen är min lilla d-ponny kille på 10 år som ni kommer få läsa om väldigt mycket. Han är en enorm glädjespridare som har ett hjärta av det renaste guldet. Han är en svensk ridponny, hans pappa är welsh mountain och hans mamma är arabiskt fullblod vilket betyder att Blixen är en pigg herre.
'
Den 23 september 2011 vart jag en lycklig ägare till Blixen. Då hade jag aldrig kommit runt en pay'n jump felfritt. Jag kunde knappast rida en häst i form och jag var inte så grym dvs. Blixen har ändrat helt på det. Tillsammans har vi tävlat upp till Lokal LC(90cm) och till hösten är planen att kanske komma ut på någon LB(1m), antingen på klubbhoppning, pay'n jump eller lokal. Det får vi se då.
'
Här på bloggen får du följa våran resa tillsammans i vått och torrt och i medgång och motgång. Hoppas du gillar det! :)

Info om Astrid och Leo

Jag heter Astrid Norberg och är 14år gammal. Jag bor i Dalarna ute på landet med min familj och våra djur. Vi har 5 hönor, 1 hund och såklart min häst som ni kommer att kunna läsa om här på bloggen. Min fritid tillbringar jag i stallet och bakom kameran, och en hel del til här framför bloggen!
Jag är iallafall en väldigt målmedveten och pedant tjej, som helst gör klart en sak, innan jag börjar med någonting annat, och jag är väldigt noga med hur allt kring hästar och stallet ser ut och sköts. Jag satsar verkligen på en karriär inom dressyrsporten.Leo är min D-ponnyvalack, 8år gammal som jag köpte i april år 2011. Leo är importerad från England vid 5års ålder, där gick han fälttävlan, och hade ett framgångsrikt år som 1åring inom utställningar. Han såldes sedan till en fantastiskt trevlig familj i Örebro där han gick hoppning. Nu har han kommit till oss, och här går han dressyr vilket han trivs fantastiskt bra med!
Leo är en väldigt känslig ponny, som alltid visar om han har ont, eller om något annat är på tok. Han har många egna idéer som inte alltid matchar med mina idéer, men vi lyckas alltid att komma överens om saker.
Leo är en Welsh Cob, en ganska griv och maffig sent tagen ponny, som har haft turen att aldrig varit skadad. Han har haft lindrig kolik en gång, och ett sticksår en gång.Här på Powerponys kan ni följa oss i alla lägen, på tävling, hemma, i regn och i sol!

Bloggdesigner!

Många har undrat om jag säljer bloggdesigner och visst gör jag det. Jag kan göra en design ut efter dina önskemål. I en bloggdesign ingår:
'
* En header
* Informationstext i menyn(om du vill)
* Bloglovinknapp(unik för just din blogg)
* Bilder i menyn om du så vill.
* Kodning
* + eventuella extra detaljer
'
Alltså får du ganska mycket för priset så en bloggdesign endast kostar 40 - 50 kr beroende på om du bara vill ha en enkel eller en mer avanderad.
Är ni bara intresserade av en enkel header kostar det 20kr och då lägger jag ner mycket tid på dom.
'
Är det så nu att du är intresserad är det bara att du skickar iväg ett mejl till powerponys@live.se där du skickar alla bilder och beskrivning till designen.

Obs! Har jag börjat på designen måste du köpa den, dock fixar jag den tills du är 100% nöjd.//Anna & Astrid - powerponys

Kontakt!

Här kan ni nå oss:
powerponys@live.se

- Där kan ni skicka in frågor, beställa bloggdesigner, skicka in allt möjligt helt enkelt! :D
Bilder till header Sommar


Presentation om Anna och Blixen

Mitt namn är då Anna Johansson. Jag är född i november 1998 alltså är jag 13 år. Jag bor tillsammans med min familj på en gård i Västerås. På gården bor även min ponny Blixen, en till ponny vid namn River, en hund och några kycklingar. På min fritid har ni säkert listat ut vad jag gör, jag rider nämligen på min söta lilla ponny. Jag är  nästan alltid glad och sprallig, haha!
'
Blixen - d-ponny valack
Blixen är min korsningsponny e: Molstabergs action man och u: Aida ox som är född 2002. Han är korsning mellan welsh mountain och Arabiskt fullblod. Han är en pigg och glad herre som älskar att hoppa, rida dressyr och mest av allt att rejsa! Även fast han är så ung ser jag han som en läromästare, han lär mig nya saker nästan varje dag. Tillsammans har vi tävlat upp till LD hoppning, snart ska vi debutera LC.

RSS 2.0