Blixi trav galopp


Bästoooo!


Blixen galopp


Nuså!

Nu har vi två skapat en ny blogg ni kommer kunna följa! Denna kommer vara mycket bättre och inte lika kladdig med dåliga inlägg! :D Dessutom kommer den vara 1000x roligare med mycket tips, bilder och filmer! 
 
Välkommen in till: www.astridoanna.blogg.se ! :D
 
      

Näst sista inlägget på denna blogg!

Detta är det näst sista inlägget som skrivs på denna blogg. Mer säger vi inte, under veckan kommer vi avslöja allt så håll ut! ;)
   

Gonatt

Gonatt, alla läsare. Ni verkade ju inte bry er det minsta om att vi funderat på att lägga ner bloggen så? Wathewer om vi skulle höra det lixom? Men gonatt iaf.


Kom igen da!

Det är ganska trist att blogga inför 40pers, som dessutom inte kommenterar. Vi vill förbättra bloggen så att ni sk vilja läsa i kommentera mer, men ni skriver ju aldrig vad ni vill se/läsa om. Snälla, kommentera mer, det är det som är vår bensin som gör att viljan att blogga alltid ligger på max. Så snälla, bloggen ligger risigt till om ni inte börjar kommentera, den kan läggas ner, beroende på er nu. Sista chansen nu, kom igen! Om ni bara kan ta er tid till att skicka en ynka kommentar på var i varannat inlägg, VARENDA läsare, ALLA verkligen! Då är bloggen räddad, lätt! Snälla!


Den som sa att man inte kunde köpa lycka för pengar har aldrig köpt en häst!

Jag älskar dej världens bästa och underbaraste ponny! <3
 
 
 

Min vrånga prinsessa

Vår hund är sjukt lat, spär gick det när jag skulle ut och promenera med henne idag ;-) Hon gick seriöst inte en meter...


Motiverad

Blev lite motiverad av Annas inlägg om att klippa hästen. J*vlar vad jag längtar till hösten och vintern, jag hatar sommaren, och ÄLSKAR hösten och vintern! Man får ha så mycket kläder och klippa hästarna, fina täcken och allt det där. Shit vad jag längtar ! :))


Vinnare 2

Idag borde ni kika in på denna söta blogg. Den hade fin design, mycket bilder och bra uppdatering. Så det gillas! :) Var nu snälla och gå in på hennes blogg och kommentera något snällt! :)
http://stjernkvist.blogg.se/
 

Jag kan då inte sluta skratta, haha!

 
haha, ni som inte sett dessa, kolllaaaaa! :D

Längtaaaar!

Längtar på sätt och vis till typ oktober för då ska jag få klippa Blixen. Förra året klippte jag honom själv och det var första gången jag klippte en häst. Dock fick jag hjälp av Sofia & Joanna då i början,men ändå,kände mig fett grym!
 
I år ska ju vi förhoppningsvis tävla mer så det blir nog en variant av helklippning, dvs att man lämnar benen, ansiktet samt ett schabrak på ryggen. 
troligtvis såhär! ^^
Såhär klippte jag han förra året! 
 
Hur brukar hästarna ni rider vara klippta? ;)

Id'e

Alla läsare som länkar vår blogg, OCH får en vän/annan bloggare att länka och läsa vår blogg får en länk, samt en text om vad vi tycker om kust din blogg! :) kommentera o länka inlägget med länken!


Autografer

På min jacka hittar man bl.a. Patrik Kittel, Linda Heed, Malin Baryard, Peder Fredricsson och Angelica Augustssons autografer :-)


Frågestund!

Ställ dina frågor till mig och Anna nu! Vi svarar på precis alla frågor :-)


Läsarfråga

Sanne undrade vilken gran vi tävlar i, jag Astrid tävlar i dressyr, och Anna tävlar i hoppning :-) om ni har fler frågor kommer en frågestund upp snart :-)


Taggad ponpon! :*

Igårkväll vid typ 9 gick jag och syrran ner till stallet och red. Det gick nämligen inte att rida på dagen då det var för mycket bromsar + att vi fortsatte bygga på paddocken då. 
 
Iallafall så körde vi lite konditionsträning. Lät Blix släppa på lite och ge gärnet. Det uppskattades rejält!
 
FÖRRESTEN, FÖRLÅÅÅÅT ATT INTE BILDERNA KOMMIT UPP, MEN DATAN ÄR FORTFARANDE CPPPP! -.-
 

Markarbete idag

Idag tänkte och A rida lite markarbete på hästarna! Tänkte lägga upp en bild på hur "banan" ser ut lite senare :-) föresten! Stort grattis till Hästen Dasy och hennes ryttare till deras andra plats i ponny SM, hoppning :-) Det är Leos gamla boxgranne :-)


Skönt

Har inte bloggat mycke de senaste dagarna, det lovar ja att ändra på :-) Nu kollar ja på Ullared, världens bästa program, lätt!! :-)


Svar på läsarfråga!

ElinT: Jätte fin bild! Jag har en fråga som jag har funderat ett tag på nu... Varför slog ni 2 ihop era bloggar och började blogga tillsammans? Skulle vara jätte kul om ni 2 kan svara på detta, kram:)
 
Svar: För det första så ville vi prova blogga tillsammans bara för att. Sen hade Anna tappat blogglusten på sin gamla blogg så därför ville jag väl byta blogg. Sen ville Astrid också börja blogga med någon så det var väl helt enkelt så. 
 
 
 

Kollar ponny-SM!

Sitter och tittar på ponny-SM på datorn eftersom att jag inte kunde ta mi dit och titta! ;) Upptäckte det i morse när jag tittade in på equipe, riktigt smart! 
 
HejaHeja alla duktiga ponnyryttare! :D
http://ridsport.qrodo.tv/index/30?eventid=2284
 
 
 

Blixens veckoplanering!

Måndag: skrittar ut
Tisdag: dressyrträning för Gunell
Onsdag: uteritt
Torsdag: hoppning(troligtvis)
Fredag: Vila
Lördag: kort dressyrpass(rida egenom honom)+duschning & massa mys
Söndag: Tävling i Sura, LD + LC
 
älskade ponny, vad hade jag vart utan dej? <3

Dressyr

Red dressyr på en övertaggad ponny, men med all energi kunde det inte bli annat än jävligt bra! Otroligt fina skolor och enkla byten. Fan vad laddad jag e för nationellt i höst, shit va kul!! :-D


Nyskodd

Har precis varit i stallet och skott Leo, snacka om dryg. Får han inte mat (kraft) samtidigt som han skos river han hela j*kla stallet, men om han får mat står han som ett ljus ;-) Aja, nu har han iallafall nya dina sandaler på fötterna, så nu blir det hårdträning :-) Förresten så glömde jag min kamera hos faster i Stockholm, men på tisdag får jag den :-D //Astrid

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3370169/images/2012/pic_501cd92b9606ee6ce8000ac7.jpg" class="image">


bad update today!

Idag ska jag med mammi och syster till Stockholm och shoppa och kanske gå på Grönan. Fast jag vet inte för jag är typ den personen som lär vara höjdräddast i hela sverige!!! (infinn er i min situation när min syster säger att hon ska få upp mig i INSANE och JETLINE! :O )
 
Aja, om jag svimmar och ramlar ner och hamnar på sjukhus vet ni det bara sådär! ;) Anteckna! ^^
 
 
 
 
 
so blixistyle! ;)
fina ponpon förrgår! :)
 

Surt

Efter att precis bokat tid hos hovslagaren till Leo och sedan upptäcka att var o varannan sko glappar suger! Jajja, vi lasta ponnyn drog till tränaren och fixa skorna, hem o red lugnt på åkern, hoppa av o inse att alla skor glappar minst lika mycket som innan, det suger FETT!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3370169/images/2012/pic_501c3b38e087c323e6000145.jpg" class="image">


Jumping!

Igår åkte jag med Blixen till Sofia och Sara. Jag och Sara hoppade och Sofia var "tränare". Försökte tänka mycket på farten igår och det gick mycket bättre då. Först hoppade vi någon krånglig typ linje där man skulle hoppa snett och det var väl inte riktigt vår grej, men det gick så bra det kunde, haha! ;) Sen hoppade vi en kombination och den fick vi till helt okej, vi har lite svårt med kombinationer, men det kommer. Sen gjorde vi bana av allt och det gick bra det med. Sen på slutet hoppade vi kombinationen igen men lite högre, ibland blev det lite blixitrixistyle, dvs slänga upp benen i luften och rädda läget, lite sådär sött! 
Jag är nöjd. Vi utvecklas ju iallafall mer och mer! ;) 
Sofia skulle lägga upp bilderna på sin blogg sen så lägger ut dom här senare ;)
lite sådär ocharmig bild från förra hoppningen där! ;P

Vinnare 1

Vi hade ju en liten länktävling på bloggen och det var kul att det var runt 20 personer som var med! :) Sånt  verkar ni gilla! Istället för att jag skriver alla i ett inlägg så skriver jag dom i 5 olika. Här kommer den första bloggen jag gillade! :D
 
http://teamnyrk.blogg.se/  - En blogg som jag själv läser dagligen. En bra blogg, fin design, välskrivna inlägg och fina bilder! Stort plus till denna blogg! 
 
 
Ni kan fortfarande anmäla er, kommentera antingen detta inlägg eller skrolla ner till det korrekta! :)
 
 
 

Home sweet hem

Äntligen hemma från semestern. Det har vart kul o så där men bilresan var jobbig på 30mil.. :-S Aja, nu när ja e hemma again kommer ja att hålla bättre uppdate, å de är ju najjs ;-) Förresten, får ta o bli bättre på att kommentera, skriv vad som helst, så kommer någon av er som kommenterar att få en liten suprice framöver :-D Kommentera nura!! //Astrid


Bilder från shoppingen

Nu har ja fixat bilder på sakerna vi köpt till Leo!


Nu styr trailern!

Nu åker vi mot hoppningen med världens bästa häst i transporten, ska bli kul att hoppa! Han har ju haft lite sommaruppehål från hinder så han borde vara pigg imorgon! :D
 
Hade ingen bild på denna dator på trailern så det fick bli en googlebild! ;)
 

Länkbyte med vibymuppen!

Kika in på denna söta blogg! :D
http://vibymuppen.blogg.se

Dagens planer!

Måste först bara säga att hela sommarlovet har gått fort som satan! Dock har jag hunnit med ganska mycket, vart med kompisar, shoppat, vart i stugan, gjort saker med familjen och badat, sen det koooligaste av allt! Jag har lyckats sätta upp ett tält, det trodde jag seriously inte om mig själv! Proig chey här! Dock med hjälp av elin&linnea men ändå, haha! ;)
 
Tbx till ämnet, iaf, idag ska jag:
  • bli bättre vän med min ascooola minitraktor! ;)
  • Dryga med min syster, haha! Ett måste!!
  • Åka till Sofia och Sara och hoppa Blixitrixi med dom, askul ju! 
  • Planera resten av sommarlovet
  • och sist, kunna somna! 
Känns som att denna dagen kommer bli skoj!
 
Tjatja kådig heeezzt!

New in

Ni är antagligen lite nyfikna på vad jag shoppat idag så jag slänger upp ett kort inlägg för er nyfikna :-) Ja har iaf köpt ett knallgrönt schabrak m bruna kanter, ett par likadana gröna sporrar, o ett par svarta stigbyglar med lika grön platta. Imorrn drar vi hem i på vägen köper vi ett träns som finns där på hööks, allt detta till hoppningen alltså ;-) Har inte hunnit fota sakerna än, gör det imorrn :-) // Astrid


Sen update, men wathewer?

Nått jag tycker är sjukt viktigt i ridsporten är att gå sin egen väg. Man ska inte gå i någon annans fotspår, för då kommer man aldrig förbi. Jag gör vad jag tycker och vill, men dock tar jag ofta hjälp av tränare osv. för att göra mina beslut enklare. Hur tänker ni om detta? Tycker inte ni att det bästa e att ta en egen väg till toppen? // Astrid


Hemma!

Har nyss kommit hem ifrån "stan" eller rättaresagt Hälla och Erikslund. Vi började med att åka till Glada och köpa spånbalar, men det slutade med lite mer. Jag fick med mig hem en ny remontnosgrimma från Globus. Sen åkte vi till Stadium och köpte lite på rean, sen slutade det med Biltema där vi skulle köpa något till pappa. Aja, nu är jag hemma och i eftermiddag ska jag prova nya nosgrimman på Blix, kameran hänkar! :D

Något jag måste träna på!

Mina skänklar åker väldigt långt bak när jag rider vilket är väldigt irriterande. Jag får nöta som tusan, men ändå kommer dom bakåt som tusan. Åhh jag får daaaamp på mig själv! Jag får bara fulare och fulare sits, aja!
 
Måste klaga lite på mig själv ibland haha ;)
 
Btw, bildbomben kommer upp snart, men min mini PC har internet krashat på, så får ha skoldatorn och har inte bilderna på den :(

Älskade ponnybus! <3

Världens finaste ponny, jag älskar dej! <3 
 
Together forever, never apart, maybe in distance, but never at heart! ♥
 

RSS 2.0